Royal Icing for Cut Out Cookies

by さん
クリックして評価する
1件の評価投票 | 3591回のアクセス

The perfect icing for decorating cut out cookies.

材料

  • 5 Tbsp. Meringue Powder
  • 1/3 cup or more water
  • 1 lb. (approx. 4 cups) powdered sugar

作り方

  1. Combine sugar and meringue powder in stand mixer fitted with paddle attachment, set on low speed.
  2. Add water, drop by drop and mix 5 minutes until spreading consistency.
  3. Note: Use less water for piping.
  4. Put icing in small bowls and add food coloring, if desired. Blend well.
  5. Spread on cooled cookies and sprinkle with decorations.
  6. Let frosting harden (overnight if possible).
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする