Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

作成者: Frank Farielloさん

 

I mangiafagioli: Lovers of Tuscan Cuisine 掲示板

件名 By メッセージ 最新の投稿
Hello! I am so glad i found you Magi Guice Magi Guice 1 reply
2人
2011年02月14日(月) 18時48分28秒 UTC
Zampetta di vitello alla parmigiana giovanni martines giovanni martines 返信がありません 2010年11月13日(土) 15時40分02秒 UTC
Tuscan cooking Kerry Brown Kerry Brown 1 reply
1人
2010年02月11日(木) 23時27分02秒 UTC
Welcome to I Mangiafagioli! Frank Fariello Frank Fariello 1 reply
2人
2010年02月11日(木) 23時31分44秒 UTC

I mangiafagioli: Lovers of Tuscan Cuisineのレシピ ( 405件中5件) すべてを見る

PARSLEY oil sauce topping and its uses

PARSLEY oil sauce topping and its uses

Vibrant, green parsley mixed with oils turns out a simple and yet versatile sauce. Several recipes benefit…

Foodessa
03/07
プロ
1件の評価投票
2412回のアクセス
marinated MUSHROOM and White BEAN dip

marinated MUSHROOM and White BEAN dip

Alfresco in your garden or terrasse with a few spreads and dips. For a dedicated post on more spreads and…

Foodessa
06/06
プロ
2件の評価投票
2458回のアクセス
3 minute POLENTA etc...

3 minute POLENTA etc...

Coarse or smooth as silk is how cornmeal transports us back to traditional and comforting meals. Whether warm and embellished or cold and…

Foodessa
05/10
プロ
1件の評価投票
2082回のアクセス
ROASTED garlic Balsamic TOMATOES

ROASTED garlic Balsamic TOMATOES

Tantalize your palate with slow roasted Italian tomatoes halves. A splash of Balsamic accompanies crushed…

Foodessa
08/30
プロ
1件の評価投票
3241回のアクセス
Lemon Orange Pork OSSO BUCO style

Lemon Orange Pork OSSO BUCO style

Generous amounts of fresh lemon and orange juices join a splash of wine and balsamic. Garlic, capers and…

Foodessa
01/19
プロ
1件の評価投票
1589回のアクセス