Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

材料

Bookmark and Share

Bacon is a very fatty slab taken from the underside of a pig. The bacon sold in markets is usually cured and smoked, but it's also possible to buy uncured fresh bacon = pork belly = side pork. Smoked bacon is often fried and served with eggs or in sandwiches, or it's sometimes wrapped around lean meats to keep them moist while they're cooking.

平均評価 5点中0

0件の評価投票

評価をするにはハートをクリックする
0件の評論
0件のコメント

別名

  • American bacon
  • Streaky bacon
  • Fresh bacon
  • Pork belly
  • Side pork

代用

turkey bacon (less fat, doesn't shrink as much as regular bacon) OR vegetarian bacon OR imitation bacon bits OR smoked ham OR Canadian bacon (leaner) OR pancetta OR salt pork (in sauces) OR smoked sausage OR ham OR fatback (for barding)
この材料はどうですか?
評価をするにはカーソルをハート上に転がしてクリックする

評論またはコメントをする

  • 現在の評価: 0
評価をするにはハートをクリックする