Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

材料

Bookmark and Share

Basil is widely used in Mediterranean countries, where it flavors everything from pasta sauces to pesto, and in Southeast Asia, where it's often stir-fried with other ingredients. There are numerous varieties, ranging from the more pungent Asian basils to the sweeter and milder European varieties. Use dried basil only in a pinch--it's not nearly as flavorful as fresh.

平均評価 5点中0

0件の評価投票

評価をするにはハートをクリックする
0件の評論
0件のコメント

もしくは

1 tablespoon fresh = 1 teaspoon dried.

代用

oregano OR thyme OR tarragon OR summer savory OR equal parts parsley and celery leaves OR cilantro (This works well in pesto.) OR mint (especially in Thai cuisine)
この材料はどうですか?
評価をするにはカーソルをハート上に転がしてクリックする

評論またはコメントをする

  • 現在の評価: 0
評価をするにはハートをクリックする