Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

材料

Bookmark and Share

Raw or cooked, carrots add sweetness and color to stews, soups, stir-fries, slaws, cakes, and crudité platters, plus they're a great source of Vitamin A. Try to buy them with the greens still attached, they're usually fresher and sweeter that way.

平均評価 5点中0

0件の評価投票

評価をするにはハートをクリックする
0件の評論
0件のコメント

もしくは

1 large carrot = 1 cup grated

代用

parsnip (don't serve raw) OR jicama OR daikon (especially if served raw) OR celery (good raw or cooked) OR celeriac (consider blanching first if using in a raw salad) OR turnip (if cooked) OR kohlrabi (great cooked or raw) OR broccoli OR rutabagas (if cooked) OR cauliflower OR salsify (dip in acidulated water after peeling to prevent them from turning black)
この材料はどうですか?
評価をするにはカーソルをハート上に転がしてクリックする

評論またはコメントをする

  • 現在の評価: 0
評価をするにはハートをクリックする