Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

材料

Bookmark and Share

Cilantro leaves are used throughout the world as a fragrant herb. Hispanic cooks use it in salsas, Asians in stir-fries, and Indians in curries. The seeds (called coriander seeds), stems, and roots of the plant are also used. Cilantro doesn't cook very well, so always add it to hot dishes at the last minute. Don't confuse cilantro with Italian parsley, which looks just like it but isn't nearly as fragrant.

平均評価 5点中0

0件の評価投票

評価をするにはハートをクリックする
0件の評論
0件のコメント

別名

  • Coriander leaf
  • Chinese parsley
  • Culantrillo
  • Koyendoro
  • Mexican parsley
  • Pak chee
  • Yuen-sai
  • Green coriander
  • Coriander green

代用

Italian parsley (If you like, add some mint or lemon juice or a dash of ground coriander.) OR equal parts parsley and mint OR parsley + dash lemon juice OR papalo (similar flavor, but more pungent) OR parsley + dash ground coriander OR celery leaves OR dill (especially in Thai seafood dishes) OR basil
この材料はどうですか?
評価をするにはカーソルをハート上に転がしてクリックする

評論またはコメントをする

  • 現在の評価: 0
評価をするにはハートをクリックする