Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

材料

Bookmark and Share

This fatty bird makes a divine roast, but it's hard to cook without setting off the smoke alarm. It helps to pour off the fat while it's roasting. Wild ducks are less fatty than store-bought ducks. A young duck, called a duckling = young duckling = broiler duckling = fryer duckling = roaster duckling, is more tender than an old duck = mature duck. High fat meats like duck generally should be cooked at a higher temperature and for a longer time than low-fat meats.

平均評価 5点中0

0件の評価投票

評価をするにはハートをクリックする
0件の評論
0件のコメント

別名

  • Duckling
  • Young duckling
  • Broiler duckling
  • Fryer duckling
  • Roaster duckling
  • Old duck
  • Mature duck

代用

goose (less fatty) OR chicken (less fatty still)
この材料はどうですか?
評価をするにはカーソルをハート上に転がしてクリックする

評論またはコメントをする

  • 現在の評価: 0
評価をするにはハートをクリックする