Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

材料

Bookmark and Share

This varies in quality depending upon what part of the carcass the meat came from. Ground chuck has a high fat content, which means it makes the juiciest hamburgers and meatloaf. Ground round is very lean, and a good choice if you're trying to reduce the fat in your diet. Ground sirloin is also lean, but it's more flavorful (and more expensive) than ground round.

平均評価 5点中0

0件の評価投票

評価をするにはハートをクリックする
0件の評論
0件のコメント

別名

  • Hamburger
  • Mince beef
  • Ground chuck
  • Ground round
  • Ground sirloin

代用

ground chicken OR ground turkey OR ground lamb OR portobello mushrooms (These are great for grilling; don't wash or marinate, just brush with oil while they're on the grill.) OR TVP
この材料はどうですか?
評価をするにはカーソルをハート上に転がしてクリックする

評論またはコメントをする

  • 現在の評価: 0
評価をするにはハートをクリックする