Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

材料

Bookmark and Share

This very sour citrus fruit is rarely eaten out of hand, but it's widely used for its juice, rind, and zest. Varieties include the Eureka lemon, which is what you're most likely to find in markets, the Lisbon lemon, which shows up in the winter and is smaller and smoother than the Eureka, and the trendy Meyer lemon, which is much sweeter and pricier than an ordinary lemon. When buying lemons, select specimens that are smaller, thin-skinned, and heavy for their size.

平均評価 5点中0

0件の評価投票

評価をするにはハートをクリックする
0件の評論
0件のコメント

別名

  • Eureka lemon
  • Lisbon lemon
  • Meyer lemon

もしくは

One lemon yields about 2-3 tablespoons lemon juice.

代用

grapefruits (These make an interesting meringue pie.) OR limes OR citrons (These are used only for their peels.) OR lemongrass (in soups and marinades)
この材料はどうですか?
評価をするにはカーソルをハート上に転がしてクリックする

評論またはコメントをする

  • 現在の評価: 0
評価をするにはハートをクリックする