Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

材料

Bookmark and Share

Pineapples are juicy, mildly acidic, and very versatile. They can be squeezed for juice, sliced on cakes, skewered and grilled, or eaten raw without adornment. Select only ripe pineapples; they stop becoming sweeter once they're picked. A new variety, the golden pineapple, is sweeter, juicier, and richer in vitamin C than ordinary pineapples. A white pineapple also has been developed. Canned pineapple is an acceptable substitute for fresh in many recipes.

平均評価 5点中0

0件の評価投票

評価をするにはハートをクリックする
0件の評論
0件のコメント

別名

  • Golden pineapple

代用

papaya (Like a pineapple, it holds its shape when cooked.)
この材料はどうですか?
評価をするにはカーソルをハート上に転がしてクリックする

評論またはコメントをする

  • 現在の評価: 0
評価をするにはハートをクリックする