Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

材料

Bookmark and Share

Australians use the term shallots to describe green onions, but to Americans, shallots are shaped like small brown onions with papery brown skins. They have a more delicate, garlicky flavor than other cooking onions, and are a common ingredient in French sauces. Many people find them too hot to eat raw. They're available year-round.

平均評価 5点中0

0件の評価投票

評価をするにはハートをクリックする
0件の評論
0件のコメント

別名

  • Green onion
  • Scallion
  • Bunching onion
  • Spring onion
  • Chinese onion
  • Stone leek
  • Cibol
  • Onion tops
  • Shallot tops
  • Young leeks

もしくは

1 bunch = 1/4 pound = 1/2 cup sliced

代用

green onions (white part only) OR onions (1 small onion = 3 shallots) + dash crushed garlic OR red onion OR green onions OR garlic
この材料はどうですか?
評価をするにはカーソルをハート上に転がしてクリックする

評論またはコメントをする

  • 現在の評価: 0
評価をするにはハートをクリックする