Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Avocado And Salsa Soup With Fresh Herbs

クリックして評価する
0件の評価投票 | 1124回のアクセス
分量: 6

材料

Cost per serving $4.40 詳細を見る

作り方

  1. In a large soup pot, heat the oil. Saute/fry the onion and garlic for 2 min. Add in the red pepper; saute/fry for another 2 min.
  2. Add in avocados, tomatoes and their juice, parsley, coriander, mint, oregano, jalapeno pepper, lemon juice, salt, black pepper, bay leaf and stock. Bring to a boil; reduce heat and simmer, stirring occasionally, 20 min.
  3. Remove the bay leaf. Garnish with chives and serve.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 482g
Recipe makes 6 servings
Calories 246  
Calories from Fat 154 63%
Total Fat 17.32g 22%
Saturated Fat 2.28g 9%
Trans Fat 0.06g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 1372mg 57%
Potassium 868mg 25%
Total Carbs 25.79g 7%
Dietary Fiber 11.8g 39%
Sugars 7.85g 5%
Protein 4.45g 7%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする