Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Bacardi Rum Cake - only for serious Rum Cake eaters!

クリックして評価する
1件の評価投票 | 4927回のアクセス
 
タグ:

材料

  • 1 box Yellow Cake Mix
  • 1 C. Walnuts, chopped
  • 1 pkg. JELLO (3 3/4 oz.) instant vanilla pudding
  • 4 Eggs
  • ½ C. Cold water
  • ½ C. Oil
  • ½ C Rum
  • Glaze
  • ¼ C. Butter
  • ¼ C Water
  • 1 C. Sugar
  • ½ C. Rum

作り方

  1. Preheat oven to 325 degrees.
  2. Grease & four tube pan. Sprinkle nuts over bottom of the pan.
  3. Mix the rest of the ingredients together and blend. Mix on MEDIUM speed for two additional minutes. Pour batter over nuts in pan and bake for 1 hour.
  4. Cool then invert on plate to glaze.
  5. Melt butter, stir in water and sugar, stirring constantly, boil for 5 minutes. Remove from heat and stir in rum.
  6. Prick top of cake, and drizzle glaze over top and sides until all glaze is used on cake.
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする