Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Beef Tagliata with Parmesan, Rocket and Vincotto sauce

クリックして評価する
14件の評価投票 | 6488回のアクセス
分量: 1 Porzione
タグ:

材料

作り方

  1. Sauté Manzo slightly, until just rare. Then cut into slices.
  2. Drizzle with Vincotto Sauce, then add Parmesan, Rocket leaves and Olive Oil.
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論

  • 富和伝松陰
    This Japanese beef was special in that there is almost no fat in it. The beef was very soft. The cheese with it was very nice. The Chianti red wine pairing was exceptional.
    このレシピを作った/味見した!
    • Patricia Turo
      Love this dish andalso with fish. In Italy they cook the meat right on the dish over the fire. Great flavor, we do the same and it is one of our favorite dishes.

      Thanks for posting it.

      Regards,
      Patricia
      このレシピを作った/味見した!
      • Debbi Simms
        Love this recipe
        このレシピを作った/味見した!

        コメント

        評論またはコメントをする