Bernice's Vegetable Dip

by さん
クリックして評価する
2件の評価投票 | 5434回のアクセス

An excellent, creamy, tangy, zippy dip to serve with fresh vegetables.

準備時間:
分量: 8
タグ:

材料

Cost per serving $0.51 詳細を見る

作り方

  1. Mix all the ingredients and refrigerate overnight for the full flavour. Serve with mixed, freshly cut vegetables as a dip (carrots, broccoli, cauliflower, mushroom, radishes, etc...

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 16g
Recipe makes 8 servings
Calories 3  
Calories from Fat 1 33%
Total Fat 0.13g 0%
Saturated Fat 0.02g 0%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 96mg 4%
Potassium 25mg 1%
Total Carbs 0.46g 0%
Dietary Fiber 0.2g 1%
Sugars 0.18g 0%
Protein 0.23g 0%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする