Bresaola with Shrimp and Citrus Salad

クリックして評価する
2件の評価投票 | 5590回のアクセス
準備時間:
調理時間:
分量: 4
タグ:

材料

Cost per serving $0.15 詳細を見る
  • 20 ea Bresaola thin slices (about 8 oz)
  • 8 ea 16-20 count Shrimp cooked
  • 1 ea Navel orange segmented and juiced
  • 1 ea Red Jalapeno julienned
  • 6 ea Fresh basil leaves julienned
  • 1/2 C Frisee washed and trimmed
  • 1 tbs Olive Oil
  • Salt and Pepper

作り方

  1. Arrange the slice Bresaola equally on 4 plates
  2. Toss the remaining ingredients along with 1 tbs. of the orange juice.
  3. Arrange the salad on top of the sliced bresaola

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 7g
Recipe makes 4 servings
Calories 31  
Calories from Fat 30 97%
Total Fat 3.4g 4%
Saturated Fat 0.47g 2%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 0mg 0%
Potassium 8mg 0%
Total Carbs 0.2g 0%
Dietary Fiber 0.1g 0%
Sugars 0.11g 0%
Protein 0.06g 0%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする