Burrata Cheese with Vegetables and Caviar

クリックして評価する
1件の評価投票 | 0回のアクセス

An elegant appetizer easy to make.

準備時間:
調理時間:
分量: 1
タグ:

材料

Cost per recipe $0.98 詳細を見る

作り方

  1. Remove the cheese from the refrigerator 1 hour before serving.
  2. Transfer on a platter. Add a pinch of salt on top of the burrata and add freshly ground black peppers.
  3. Dice the radishes and cucumber into small cubes.
  4. Peel and finely chopped onions.
  5. Place the vegetables with a spoon on the burrata (preferably in separate portions).
  6. Add caviar and serve.

Nutrition Facts

Amount Per Recipe %DV
Recipe Size 162g
Calories 20  
Calories from Fat 2 10%
Total Fat 0.25g 0%
Saturated Fat 0.02g 0%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 9mg 0%
Potassium 237mg 7%
Total Carbs 3.72g 1%
Dietary Fiber 1.3g 4%
Sugars 2.33g 2%
Protein 0.98g 2%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする