Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Chicken Adobo In Coconut Milk (Adobong Manok Sa Gata)

クリックして評価する
0件の評価投票 | 2055回のアクセス
分量: 5

材料

Cost per serving $1.72 詳細を見る

作り方

  1. Combine all ingredients in a sauce pan and marinate for two hrs. Boil mix until chicken is tender. Separate sauce from chicken and broil chicken till brown. Reduce the sauce over moderate heat to half and pour over chicken.
  2. Serve Warm with rice.
  3. Mark Soennichsen

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 330g
Recipe makes 5 servings
Calories 580  
Calories from Fat 351 61%
Total Fat 39.83g 50%
Saturated Fat 18.51g 74%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 139mg 46%
Sodium 1581mg 66%
Potassium 644mg 18%
Total Carbs 14.73g 4%
Dietary Fiber 4.0g 13%
Sugars 5.69g 4%
Protein 37.96g 61%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする