Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Chili Pepper Rub For Brisket

クリックして評価する
0件の評価投票 | 722回のアクセス
分量: 1

材料

Cost per recipe $5.58 詳細を見る
  • 1 c. Brown sugar
  • 1 x Green chili finely minced
  • 1/2 c. Chili pwdr
  • 1 Tbsp. Cayenne Grnd black pepper

作り方

  1. Mix all ingredients together. Pack all around a 10 lb. brisket and chill 24 hrs before smoking. Place in smoker, careful not to dislodge the rub. Smoke for 15 hrs.

Nutrition Facts

Amount Per Recipe %DV
Recipe Size 318g
Calories 1054  
Calories from Fat 92 9%
Total Fat 11.04g 14%
Saturated Fat 1.95g 8%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 671mg 28%
Potassium 1661mg 47%
Total Carbs 254.7g 68%
Dietary Fiber 22.5g 75%
Sugars 219.98g 147%
Protein 8.91g 14%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする