Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Courgette In Dill Cream Sauce

クリックして評価する
0件の評価投票 | 715回のアクセス
分量: 8

材料

Cost per serving $0.54 詳細を見る

作り方

  1. In medium saucepan, combine courgette, onion, water, bouillon and dill weed; bring to boil. Add in margarine, sugar and lemon juice; mix. Remove from heat; don't drain. Combine flour and lowfat sour cream; stir 1/2 of mix into warm courgette. Return to heat, add in remaining cream mix and cook till thickened.
  2. Yield 8 servings.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 137g
Recipe makes 8 servings
Calories 70  
Calories from Fat 40 57%
Total Fat 4.49g 6%
Saturated Fat 1.48g 6%
Trans Fat 0.52g  
Cholesterol 5mg 2%
Sodium 49mg 2%
Potassium 292mg 8%
Total Carbs 6.81g 2%
Dietary Fiber 1.3g 4%
Sugars 3.06g 2%
Protein 1.73g 3%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする