Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Cream Cheese Filled Meatloaf

クリックして評価する
0件の評価投票 | 1121回のアクセス
分量: 12

材料

Cost per serving $1.45 詳細を見る

作り方

  1. Mix all hamburger ingredients together. Take a square casserole dish. Spread mix to cover bottom and half of sides. Place cream cheese mix over hamburger. Put rest of hamburger mix on top and seal sides. Bake as meat loaf for 1 to 1 1/2 hrs at 250 degrees. Remove grease as meat loaf bakes.Cream cheese should be at room temperature. Lowfat milk can be added to make it creamier, more mustard, horseradish, to make more tangier.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 151g
Recipe makes 12 servings
Calories 380  
Calories from Fat 241 63%
Total Fat 26.97g 34%
Saturated Fat 11.52g 46%
Trans Fat 0.44g  
Cholesterol 130mg 43%
Sodium 486mg 20%
Potassium 363mg 10%
Total Carbs 11.54g 3%
Dietary Fiber 0.7g 2%
Sugars 2.11g 1%
Protein 21.67g 35%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする