クリックして評価する
0件の評価投票 | 1621回のアクセス
分量: 8

材料

Cost per serving $1.34 詳細を見る

作り方

  1. After chopping beef, reserve about one c.. Combine all remaining ingredients with remaining dry beef and form into a ball. Roll cheese ball with dry beef which you have set aside earlier. Refrigeratebefore serving.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 106g
Recipe makes 8 servings
Calories 299  
Calories from Fat 256 86%
Total Fat 29.13g 36%
Saturated Fat 16.41g 66%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 94mg 31%
Sodium 2952mg 123%
Potassium 180mg 5%
Total Carbs 5.44g 1%
Dietary Fiber 0.1g 0%
Sugars 3.7g 2%
Protein 5.13g 8%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする