Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

EGGY BREAD PUDDING (Bread Leche Flan)

クリックして評価する
1件の評価投票 | 3541回のアクセス

It's the best way to utilize old or leftover bread. So yummy! Please subscribe to my YouTube cooking channel (Lipardo's Global Kitchen) for more recipes around the world and future raffle draws for giveaway prizes.

準備時間:
調理時間:
分量: 5
タグ:

材料

Cost per serving $0.86 詳細を見る

作り方

  1. Caramelize sugar in a round aluminum mold. Set aside.
  2. Soak bread in milk for a few minutes.
  3. Blend the soaked bread, vanilla, eggs, & sugar.
  4. Pour batter over the caramelized sugar.
  5. Steam for 20 minutes.
  6. Cool. Loose the side of the mold by knife and quickly turn the pudding into a serving plate.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 182g
Recipe makes 5 servings
Calories 406  
Calories from Fat 51 13%
Total Fat 5.62g 7%
Saturated Fat 2.12g 8%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 117mg 39%
Sodium 556mg 23%
Potassium 204mg 6%
Total Carbs 75.87g 20%
Dietary Fiber 1.8g 6%
Sugars 34.83g 23%
Protein 13.92g 22%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論

コメント

  • MARIA LOURDES V. LIPARDO-AYUB
    2018/12/11
    Please subscribe to my YouTube cooking channel (Lipardo's Global Kitchen) for more recipes around the world and future raffle draws for giveaway prizes.

    評論またはコメントをする