Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Grilled Pork Escalopes With Fried Egg

クリックして評価する
0件の評価投票 | 776回のアクセス
分量: 2

材料

Cost per serving $1.86 詳細を見る

作り方

  1. 1 Cook the rice as per the instructions along with the cayenne, turmeric and stock cube. Slice the pork into four, and flatten each piece with a meat mallet. Season the pork.
  2. 2 Heat the oil in a griddle pan, and grill the escalopes, turning once.
  3. Remove the pork and deglaze the pan with the red wine, letting it bubble for 30 seconds. Serve with the rice and fried egg. Garnish with herbs.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 260g
Recipe makes 2 servings
Calories 567  
Calories from Fat 110 19%
Total Fat 12.37g 15%
Saturated Fat 2.23g 9%
Trans Fat 0.2g  
Cholesterol 169mg 56%
Sodium 99mg 4%
Potassium 676mg 19%
Total Carbs 72.0g 19%
Dietary Fiber 1.6g 5%
Sugars 0.56g 0%
Protein 33.8g 54%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする