Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる
クリックして評価する
4件の評価投票 | 1848回のアクセス
調理時間:
 
タグ:

材料

作り方

  1. Liver Wash, peel from the film, cut into small pieces of arbitrary shape.
  2. Krutno chop shallot.
  3. In a pan heat the oil. Stirring constantly, fry liver and onions. Salt, add finely chopped sage and thyme, and spices and simmer on low heat until tender. Pan, remove from heat and allow to cool.
  4. Carrot boil. Cook hard-boiled eggs.
  5. Ready to liver and eggs in a blender grind.
  6. To get a lot whisk, adding the brandy. Then add the cooked carrots.
  7. Paste lay out evenly on the foil.
  8. Oil cut slices and vykladyvaemna pate. We turn to roll.
  9. Ready to chill pie in the fridge.
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論

  • Daniel Saraga
    I've only seen Kosher variations on this, however, this is very close to my grandmother's recipe (eggs, onions, liver, oil/fat, etc.).

    I'd love to try this variation
    このレシピを作った/味見した!
    アレンジしたレシピの評論
    1 reply

評論またはコメントをする