Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Italian Chocolate Chip Cookie Dough Cheesecake

クリックして評価する
0件の評価投票 | 2728回のアクセス
分量: 1

材料

作り方

  1. Preheat oven to 325 degrees. Generously grease the bottom and sides of a 10-inch springform pan.
  2. Combine the margarine with the chocolate cookie crumbs. Press onto the bottom and sides of the pan.
  3. Using an electric mixer on high speed, combine cream cheese, sugar, Large eggs and flour and mix till smooth. Add in vanilla and lowfat sour cream and mix just till blended. Pour 1/2 of the batter into prepared crust. Cut cookie dough into golfball sized chunks and drop into batter. Sprinkle in chocolate chips. Pour over remaining batter.
  4. Bake for 60 min. Turn off the oven and open the door to the broil position. Allow cake to remain in the oven 30 more min. Chill till ready to serve.
  5. To serve, remove the sides of the pan and top with fresh whipped cream. Sprinkle with additional chocolate chips and minced walnuts.
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする