Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Peanut Butter Mint Chip Cake

by さん
クリックして評価する
1件の評価投票 | 325回のアクセス
準備時間:
調理時間:
分量: 20
タグ:

材料

Cost per serving $0.39 詳細を見る

作り方

  1. Cake: Beat flour, brown sugar, baking powder, baking soda and salt together. Add milk, peanut butter, eggs and butter. Fold in mini chocolate chips.
  2. Pour into a 13 x 9 x 2 inch baking pan.
  3. Topping: Beat flour, brown sugar, peanut butter, and mini chocolate chips. Sprinkle over the cake mixture.
  4. Bake at 375 degrees for 30 minutes.
  5. Cool completely.
  6. Spread cool whip over the cake
  7. Decorate and refrigerate overnight.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 78g
Recipe makes 20 servings
Calories 268  
Calories from Fat 106 40%
Total Fat 12.24g 15%
Saturated Fat 5.73g 23%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 31mg 10%
Sodium 162mg 7%
Potassium 144mg 4%
Total Carbs 35.64g 10%
Dietary Fiber 1.1g 4%
Sugars 21.7g 14%
Protein 5.34g 9%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする