Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Pepper Garlic Rasam (Indian pepper soup)

クリックして評価する
1件の評価投票 | 2305回のアクセス

Sparkled with curry leaves, coriander leaves and spring onion without any compromise on its authentic flavour.

準備時間:
調理時間:
分量: 3 person
タグ:

材料

Cost per serving $0.41 詳細を見る

作り方

  1. Roughly pound pepper, cumin and garlic.
  2. Add in a pot with 1 litre of water.
  3. Pour tamarind juice and season with salt.
  4. Simmer, just to heat through.
  5. Meanwhile, fry the herbs with urad dhal in ghee or oil.
  6. Tip into rasam.
  7. Stir and off the heat.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 24g
Recipe makes 3 servings
Calories 78  
Calories from Fat 50 64%
Total Fat 5.65g 7%
Saturated Fat 2.8g 11%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 11mg 4%
Sodium 7mg 0%
Potassium 172mg 5%
Total Carbs 7.86g 2%
Dietary Fiber 3.4g 11%
Sugars 0.3g 0%
Protein 1.71g 3%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする