Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる
クリックして評価する
4件の評価投票 | 8875回のアクセス

Soft and fluffy buns for burgers, hot dogs, and other sandwiches.

準備時間:
調理時間:
分量: 12
タグ:

材料

Cost per serving $0.16 詳細を見る
  • 1 medium potato, cooked in water, mashed, cooled
  • 1 cup warm potato water
  • 1 tbs. instant yeast
  • 2 tbs. sugar
  • 3 cups AP flour unbleached flour + more, if needed
  • 1 1/4 tsp seasoned salt
  • 2 1/2 tbs. melted butter
  • 1 beaten egg
  • 1/8 tsp. garlic powder
  • melted butter

作り方

  1. Proof yeast in potato water and sugar.
  2. Add other ingredients, then flour.
  3. Mix well.
  4. Dough should ppull away from the side of the mixing bowl.
  5. Knead 5 minutes.
  6. Cover and let rise until doubled, about an hour.
  7. Punch down, shape into buns.
  8. Cover, let rise an hour.
  9. Heat oven to 375 F.
  10. Bake 12-15 minutes.
  11. Cool on rack.
  12. Brush butter on tops.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 24g
Recipe makes 12 servings
Calories 51  
Calories from Fat 28 55%
Total Fat 3.16g 4%
Saturated Fat 1.86g 7%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 23mg 8%
Sodium 268mg 11%
Potassium 82mg 2%
Total Carbs 4.86g 1%
Dietary Fiber 0.5g 2%
Sugars 2.24g 1%
Protein 1.15g 2%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論

コメント

評論またはコメントをする