Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Salsa Roja de Tomatillos

by さん
クリックして評価する
1件の評価投票 | 6935回のアクセス

Red Mexican Salsa. Great with Chips and Margaritas for that Cinco de Mayo Celebration!

準備時間:
調理時間:
分量: 8
タグ:

材料

Cost per serving $0.28 詳細を見る

作り方

  1. In a medium saucepan and on medium heat, cook tomatillos and chilies with enough water to cover.
  2. Cook until the color of the tomatillos become pale. They should become soft, but not to the point of falling apart.
  3. Put mixture in a bleder with garlic and salt. Add about a cup of cooking liquid to reach the desired consistency. Add cilantro at the end. Serve hot or cold.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 57g
Recipe makes 8 servings
Calories 19  
Calories from Fat 5 26%
Total Fat 0.58g 1%
Saturated Fat 0.08g 0%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 1mg 0%
Potassium 155mg 4%
Total Carbs 3.43g 1%
Dietary Fiber 1.1g 4%
Sugars 2.24g 1%
Protein 0.57g 1%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする