Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる
クリックして評価する
2件の評価投票 | 2824回のアクセス
準備時間:
調理時間:
分量: 4 serving
タグ:

材料

Cost per serving $1.14 詳細を見る

作り方

  1. Heat a large saucepan over medium heat. Add pumpkin and curry paste. Cook, stirring, for 1 to 2 minutes or until mixture starts to stick to bottom of pan. Add coconut cream. Cook, stirring, for 1 minute.
  2. Add 2 cups cold water. Bring to the boil. Reduce heat to low. Simmer, covered, for 20 minutes or until pumpkin has softened. Set aside for 5 minutes.
  3. Blend or process soup in batches until smooth. Season with salt and pepper. Top with coriander. Serve.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 97g
Recipe makes 4 servings
Calories 323  
Calories from Fat 123 38%
Total Fat 14.7g 18%
Saturated Fat 13.12g 52%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 97mg 4%
Potassium 232mg 7%
Total Carbs 49.23g 13%
Dietary Fiber 2.6g 9%
Sugars 44.49g 30%
Protein 1.96g 3%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

コメント

評論またはコメントをする