Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Tinolang Manok with Luyang Dilaw

by さん
クリックして評価する
2件の評価投票 | 7268回のアクセス

Normally my grandma will use a native chicken when cooking this soup dish. I like it that way too. Native chicken has more powerful taste. Very tasty.

 
タグ:

材料

作り方

  1. In a heated pot, sauté garlic, onion, and ginger in oil.
  2. Add chicken pieces and fish sauce, Stir fry so it would not stick.
  3. Add sayote stir for a minute or two.
  4. Add water, bring to boil, and add Chicken Broth Cubes.
  5. Reduce heat, let it simmer until chicken and sayote are cooked.
  6. Add the veggie leaves.
  7. Simmer for another 2 minutes.
  8. Serve with calamansi and chili (labuyo) as dip.
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

コメント

評論またはコメントをする