Englishでもクック・イート・シェアを見ることができます
閉じる

Vallée d’Aoste Jambon de Bosses PDO and melon in salad dressing

by さん
クリックして評価する
1件の評価投票 | 1826回のアクセス

A fresh and easy idea to taste this unique raw ham, perfect in summer time and for a light lunch.

準備時間:
分量: 4
タグ:

材料

Cost per serving $0.39 詳細を見る

作り方

  1. Cut the Cantaloupe in two halves, remove the seeds and cut the rest in cubes.
  2. Cut the honeydew slice and the kiwi in cubes.
  3. Add the Cantaloupe cubes, the honeydew ones, the kiwi ones, ham and kernels in a bowl, mix it all and put it in the hollow melon half.
  4. Serve the dish right away with shreds of brown bread.

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 98g
Recipe makes 4 servings
Calories 63  
Calories from Fat 7 11%
Total Fat 0.82g 1%
Saturated Fat 0.2g 1%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 5mg 2%
Sodium 61mg 3%
Potassium 255mg 7%
Total Carbs 13.14g 4%
Dietary Fiber 1.4g 5%
Sugars 7.34g 5%
Protein 1.74g 3%
このレシピはどうですか?
クリックして評価する
x

レシピへのリンク

レシピを400ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

レシピを300ピクセル幅で切り取る (プレビュー)

評論またはコメントをする